1 Aralık 2008 Pazartesi

Telekom Avrupa'ya kilitlendi!


Basketbol Avrupa Kupası (D) Grubu'nda mücadele eden Türk Telekom, ligde aldığı Fenerbahçe Ülker yenilgisini unutarak, Avrupa Kupası'nda yapacağı Panellenios maçına kilitlendi.

Türk Telekom Basketbol Şubesi Genel Menajeri İrfan Yücesoy, İstanbul deplasmanında aldıkları yarayı Avrupa Kupası'nda Panellenios'u yenerek sarmak istediklerini belirterek, ''Avrupa arenasına İsrail'de Bnei Hasharon'u yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Her alanda olduğu gibi Avrupa Kupası'nda da zirveyi hedefleyen bir takım olarak, özellikle sahamızdaki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Gruptaki ilk maçında Atina'da Aris'e yenilen Panellenios'u mağlup edersek, büyük avantaj yakalamış olacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Sporcularıma güveniyorum. Taraftarımızın desteğiyle çok büyük başarılara imza atacağız'' diye konuştu.

Kaptan Tutku Açık ise Fenerbahçe Ülker maçına fazla değinmek istemediğini vurgulayarak, şunları söyledi:
''Bu kabullenemediğimiz yenilgiyi Panellenios maçında telafi etmek ve Avrupa Kupası'nda yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bizi bu zor sınavda başkentlilerin yalnız bırakmayacaklarına eminiz. Taraftarımızın desteğiyle coşacak ve her türlü zorluğun altından kalkarak, kupaları Ankara'ya taşıyacağız'' ifadelerini kullandı.

Atatürk Spor Salonu'nda yarın saat 19.15'de yapılacak Türk Telekom-Panellenios maçının biletleri, Biletix gişelerinde satışa sunulurken, karşılaşma SKY Türk ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Gazetelerinin devamı için.. www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: