1 Aralık 2008 Pazartesi

''Kendinizi bırakamazsınız''

Galatasaray'da, Hacettepe'ye 3 gol birden atarak suskunluğunu bozan Milan Baros, her golcünün şanssızlık yaşayabileceğini ancak bu durum nedeniyle kendisini bırakma hakkı olmadığnı belirtti.

Baros, maçtan sonra yaptığı açıklamada, gerçekten zor maçlar oynadıklarını vurgulayarak, ''Üzerimizde maç öncesinden başlayan baskı vardı. Ama biz maçta oyun karakterimizi sahaya yansıttık ve sonuçta istediğimiz skoru aldık'' diye konuştu.

Gol atamamasıyla ilgili eleştirildiği hatırlatılan Çek oyuncu, ''Gol attığınızda herkes sizi sever, üst üste maçlarda atamazsanız eleştirir. Ben bu baskıya alışığım. Liverpool'da ve Fransa'da da bu böyleydi. Oyuncu olarak birkaç maç üst üste gol attınız diye kendinizi bırakamazsınız. İyi çalışıp golleri yeniden bulmalısınız'' ifadelerini kullandı.

UEFA Kupası'na çok iyi başladıklarını ve iki galibiyetle 6 puan aldıklarını hatırlatan Baros, ''Geçtiğimiz hafta istenmeyen bir mağlubiyet aldık. Bu hafta kendimizi toparlayıp Berlin'de en azından bir puan alarak gruptan çıkmalıyız''şeklinde konuştu.

-BAROS SESSİZLİĞİNİ BOZDU-

Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Milan Baros, gol yollarında yaşadığı suskunluğu Hacettepe karşısında bulduğu 3 golle hat-trick yaparak bozdu.

Son golünü 26 Ekim Pazar günü Turkcell Süper Lig'deki Eskişehirspor maçında topu koluyla düzeltmesi nedeniyle tartışmalı bir şekilde bulan Çek oyuncu, ardından forma giydiği 6 maçta da fileleri havalandıramamıştı.

Eskişehirspor maçında attığı golün ardından Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor, UEFA Kupası'nda da Benfica ile Metalist Kharkiv maçlarını oynayan Milan Baros, oyunda kaldığı toplam 492 dakikanın ardından yeniden gollerle tanıştı.

Baros, 45. dakikada attığı ilk golle Galatasaray'a Hacettepe karşısında 1-1'lik beraberliği getirirken, 58. ve 72. dakikalardaki golleriyle sarı-kırmızılı ekibi galibiyete taşıyan isim oldu.

Ligde 8. golüne ulaşan Çek oyuncu, ikişer gol bulduğu Kocaelispor, Hacettepe ve Bellinzona maçlarının ardından, bu sezon ilk kez hat-trick yapmış oldu.

Spor Gazetelerinin devamı için.. www.jaglersport.com

Hiç yorum yok: