23 Eylül 2008 Salı

Futbol Dergileri

Eskişehirspor Dergisi

Eskişehirspor Dergisi Eskişehirspor'un resmî yayın organlarından birisidir. Kulüp tarafından Ağustos 2008'de yayımlanmaya başlamıştır.

Dergide kulübün sporcuları, antrenörleri ile yapılan söyleşiler, kulübün birinci lige çıkışı hakkında bilgiler, kulüp ile ilgili haberler, kulüp başkanının aylık yazısı, spor dünyası hakkında yazılar, haberler bulunmaktadır. Dergi ilk olarak Ağustos 2008 sayısı ile piyasaya çıkmıştır. İlk sayı 5.000 kadar basılmış ve ilk sayıda Eskişehirspor'un Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e çıkışının öyküsü bulunmaktadır.

Fenerbahçe Dergisi

Fenerbahçe Dergisi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmî yayın organlarından birisidir. Kulüp tarafından Şubat 2003'de yayımlanmaya başlamıştır.Dergide kulübün sporcuları, antrenörleri hakkında bilgiler, geniş söyleşiler, kulübün amatör branşları hakkında bilgiler, haberler, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının gündeme dair aylık yazısı, spor ve futbol dünyası hakkında yazılar, haberler bulunmaktadır.





Galatasaray Dergisi

Galatasaray Spor Kulübü'nün aylık olarak 2002 yılının Haziran ayında çıkarmaya başladığı resmi dergisidir. Türkiye'de internet üzerinden (e-mecmua yoluyla) okunabilen ilk dergidir.

Galatasaray Dergisi Türkiye'nin ilk profesyonel kulüp dergisidir. İçerik olarak Galatasaray'a ilişkin ayrıntılı inceleme ve söyleşilerin yanısıra, güncel konulara değinilmektedir. Aylık tirajı yaklaşık 50.000 dolaylarındadır.




Trabzonspor Dergisi

Trabzonspor Kulübü'nün 2003 yılından itibaren çıkarmaya başladığı resmi dergidir. Türkiye'de internet üzerinden eMecmua.com üzerinden diğer spor dergileri gibi okunabilmektedir.

Aylık olarak zengin ve güncel içeriği, Trabzonspor Kulübü'nün oyuncuları ile yapılan röportaj ve ilginç dosya konularıyla, bordo-mavili taraftarlar için yayın yapmaktadır.


Spor Gazetelerinin devamı için.. www.jaglersport.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Özel baser akşam lisesi firması olarak başarılar dilerim.